Meni

Vaš izbor

Naš meni

Ako ste krenuli u lov na ukusan obrok u Novom Sadu, onda ste završili na pravom mestu, ispred našeg menija. Ispunite želju svom stomaku, pa se odlučite: morska, rečna ili dimljena pečena riba. Dobroj ribi, kao i mladoj ženi, ne treba mnogo da bi bila lepa, zato mi služimo ribu pečenu na žaru. Na taj način ona zadržava svoj autentičan ukus, a Vaše je da joj izaberete društvo na tanjiru, priloge ili svežu salatu po želji. Podatak koji će obradovati Vaš džep: u Harpunu riba ide na vagu tek nakon čišćenja i pripreme, tj. merimo težinu gotovog proizvoda.
Dragi gosti, vreme je da izaberete ulov, a kada bi naši momci u kuhinji morali da ocene sami sebe, onda bi peticu sa zvezdicom dobila pastrmka na roštilju.

Rečna riba

Rečna riba

Dragi gosti, vreme je da izaberete ulov, a kada bi naši momci u kuhinji morali da preporuče rečnu ribu, onda bi peticu sa zvezdicom dobila pastrmka na roštilju.

Morska riba

Morska riba

 

 

Dimljena riba

Dimljena riba

Nekada davno, stari ribari i njihove gospođe dimili su svežu ribu da bi je mogli čuvati duži vremenski period, naročito preko zime. Danas je dimljena riba omiljeni delikates mnogih hedonista zato što ima jači ukus, a pritom je zadržala sve hranljive materije. Ako Vam je pošla voda na usta, možda će dimljeni losos ili dimljeni šaran ispuniti želju stomaku. Neka strelica na ekranu ulovi pravi specijalitet.

PRIJATNO

 

Prilozi&Salate

Prilozi&Salate

4

Naruči